4 Nisan 2012 Çarşamba

Biz hep kaybederiz.

Aslında kazanan hep onlar. Futbol adı altında, ortada dönen milyonlarca paraya, sahtekarlığa, yolsuzluğa, kin ve nefrete inat bir direniş onların ki.
Buyrun:Futbol budur

1 Nisan 2012 Pazar

İnsan nesli, Dünya için gereksiz bir varlıktır.

"Eğer bütün böcekler Dünya'dan yok olacak olsaydı, 50 yıl içerisinde Dünya'da hayat sona ererdi. Eğer insanoğlu Dünya'dan yok olsaydı, 50 yıl içerisinde bütün yaşam kendini yeniler, gelişirdi." demiş Jonas Salk abimiz. Türkiye'yi ve Ankara Eryamanı görmediği kesin. Sona erme zamanını çok daha kısa tutardı eminim.

Ne kadar izlemesen, ne kadar kaçsan da kıyısından köşesinden seni yakalıyor haberler. Ankara Eryaman'da, ilk otopsi sonuçlarına göre bıçaklanarak öldürülen bir İran'lının haberini yapmış satılık medya. Bangır bangır bağırmışlar "köpekler adam parçaladı" diye. Soysuzların yaptığı bu haberlerden sonra Eryaman da 2 gün içerisinde 9 köpek katledildi. Bazısının üzerine tiner döküp yakmışlar.

Konya'da adına çocuk denilen caniler ise hamile bir köpeği tekmeleyerek öldürmüşler. Bunları nitelendirecek bir sıfat bulamıyorum. Kendilerini en aşağılık sınıflandırmalara sokmak istiyorum, ama onların bir kategorisi yok.

Bir arkadaşım "Niye böyle oldu bu çocuklar" diyor. Ben onun şaşırmasına daha çok şaşırıyorum. Anne ve baba olarak nitelendirilenler çocuklarını vicdansız ve şerefsiz olarak yetiştiriyorlar. Bilgisayar oyunlarında öldürmeyi çok normal bir şeymiş gibi öğreniyorlar. Çizgi filmler, sinemalar vahşeti doğal hâle getiriyor. Kurban bayramı diyerek gözlerinin önünde, hayvanların boğazlarını kesip parçalıyorlar. Evde şiddetin uygulamasına maruz kalıyorlar. Sonra da bunlardan normal bir hayat bekliyoruz.

Mustafa Kemal ATATÜRK ; "Öğretmenler Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır." derken bunları kastetmiyordu.