20 Nisan 2012 Cuma

Herkes gider Mersin'e, ben giderim tatile

Bilenler bilir, güzel bir kızım vardır, ismi Bızdık, kendisi avatar resmimdir. Türkiye evcil hayvanı olanlar için cehennem gibi bir yerdir. Apartmanda oturursun, apartman sakini diye adlandırılan aslında manyak olan insan bozmalarıyla uğraşır durursun.Havlıyor, miyavlıyor, kılı tüyü gözüme kaçtı gibi laflar diyen bir sürü bozuk var. Yolda yürürken gördüler mi havaya zıplayıp çığlık atanı var, yaklaşıp ısırır mı diyeni var halbuki ben daha fena ısırırım haberleri yok. Otobüse almazlar, uçağa bin tane bahane isterler. Tatile gidersin 1000 tane otelden 999 u kabul etmez.(İnanmayan Setur'un otel tanıtım kataloğuna baksın, ilaç için evcil hayvan kabul eden yok.)
Ben de her istediğim yere kendisi ile gitmeye gerekli bir araç planladım. Bızdığı bahane ettim ama kendi keyfimden de ödün veremezdim. Bızdık bahane karavan şahane. Buyrun kendi elcağızımla yaptığım panelvandan bozma karavana:=)








5 yorum:

arakolpa dedi ki...

Bızdığın bizde minderi var yalnız..

Bestami Bey dedi ki...

O da minderini özlemiş, inşallah yakında hasret giderir.

coffeé dedi ki...

ben de çok özledim pofuduk kızımı :)

pitoruk dedi ki...

Araba kullanmayı kırmızı bir vosvosla öğrenmiş bir insan evladı olarak karavanınızla bir tur atma şerefine nail olabilir miyim Bestami Bey Amca?

Bestami Bey dedi ki...

O da vosvos bu da vosvos ne farkeder ki? Bu sadece biraz daha cüsseli:)