9 Mart 2011 Çarşamba

Gazeteciler içeri, sapık gazeteciler dışarıııı

Sizin neyinize oturup haber yazmak. Gerçekleri araştırıp ortaya çıkarmak. Size mi kaldı haber yapmak için didinmek uğraşmak. Hala o kafanız almıyor değil mi bu ülkede bunlara değer verilmiyor.Bak kaç yıldır telefonlarınız dinleniyormuş. Hadi milletle konuşmalarını anladık da eşinle,çocuğunla özel konuşurken bunların özel olmadığını, gerektiğinde meslektaşların tarafından sayfa sayfa yayınlanacağını hesaplayamadın mı?
Halbuki yanına biraz zeytinyağı alıp gezsen, yağladıklarını dilinle yalasan, yalayan dilin yalama olup pabuç kıvamına gelse, o dil ile yanından bile geçemediğin değerleri dillendirip yerle bir etsen , ağzından salyalar akarak sana işaret edilenlere saldırsan, ağzından salyalar akmışken küçük kızları kucağına alıp taciz etsen, annesine sarksan, daha da saymaya midemin elvermediği bin türlü lanetliği yapsan hayatın kurtulurdu.
Hapiste oturup 13 yıl için gün sayacağına hemen serbest bırakılırdın.Bazı hemcinslerin gibi kanal kanal gezip ona buna sataşırdın. Bok gibi paran olurdu.Belki o bokun içinde bulduğun başka bir bok ile izdivaç yapardın.Velakin adam gibi demeyeyim ama bok gibi yaşardın taaa ki sifonun çekilene kadar.
Yazık.....

Hiç yorum yok: